Det siger vores kunder

Vi har samlet et lille uddrag af de tilbagemeldinger vi har fået fra vore mange tilfredse kunder.

 

Ken Andersen

”Jeg har været kunde hos dem i en menneskealder. Fordi man føler sig velkommen og betydningsfuld, og fordi de evner at forklare, hvad 4K HDR og OLED betyder for mine oplevelser. Jeg fik mit nye B&O tv monteret til ug med kryds og slange, og selv om jeg skulle dybt ned i lommen, så holdt prisen. Ingen overraskelser. En aftale var en aftale.

PS: Har lige været forbi den nye butik og handlet lidt mere. Stadig samme super gode service og god pris. Sikken en flot butik”.

Ken Andersen, 2880 Bagsværd

 

Gert Carl

"Min kone og jeg købte det nye, lille Beo-TV (lækkert!) og Essence. Men nu er radio/TV ikke mere "som i gamle dage". Det er IT! Og ikke lige til at finde ud af - synes vi. Vi havde flere problemer med opsætningen til netværket men Milo lyd&billede kom igen - og igen - og igen... indtil vi nu endelig har fået det op at spille. Prisen på anlægget er hurtigt glemt, men servicen - den husker man længe!"

Gert Carl, 2665 Vallensbæk Strand

Susanne Spellerberg

"Jeg ved godt, at man kan købe B&O her på Frederiksberg, men jeg kører gerne til Rødovre, fordi jeg ved, at jeg får en ekstrem god service hos Milo. De giver sig altid god tid, og de er tålmodige - også når man har sin 80-årige svigermor med. De har monteret vores nye udstyr i hjemmet, og også dét har været til 5 stjerner ud af 5 mulige. De fortjener at blive anbefalet, som jeg allerede gør."

Susanne Spellerberg, 2000 Frederiksberg

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System