Salgs- og leveringsbetingelser

HANDELSVILKÅR FOR KØB PÅ NETTET

Betaling/SSL

I vores webshop kan du betale med:

 • Dankort
 • eDankort
 • VISA
 • MobilePay
 • Forbrugsforeningen
 • MasterCard

Alle priser er i danske kroner (DKK). De er gebytfri og inklusive 25% moms. Vi benytter vi SSL teknologien (secure socket layer) til at kryptere dine data, således at ingen andre har mulighed for at læse de oplysninger du sender til os via nettet. Endvidere gemmer vi ikke kreditkort oplysninger.

Er du i tvivl om sikkerheden ved betalingskort, kan du kontakte os via butik@mlbcentrum.dk.

Når du benytter betalingskort, trækker vi først beløbet ved afsendelse/afhentning af bestillingen.

Betaling via Sparxpress

Ved et samlet kreditbeløb på 3.398 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse kr. 191 - Samlede kreditomkostninger kr. 1.176 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 4.574 - Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 34,92%. Der forudsættes betaling via Betalingsservice. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Der er fortrydelsesret.

Internet tilbud

Tilbud på vores hjemmeside, der er markeret med ”Internet tilbud”, er ekstraordinære gode tilbud som vi har lavet.
For disse tilbud gælder, at tilbuddet KUN kan bestilles via e-shoppen. Desuden vil købet IKKE være omfattet af vores udvidede garantiregler. Det gælder 30 måneders garanti til Club Panasonic medlemmer. Til gengæld er købet naturligvis stadig omfattet af købelovens bestemmelser.

Leveringstid og fragt

Vores normale leveringstid er typisk dag til dag levering, Hvis det er vare fra fjernlager beregnes 3-5 hverdage, fra du har modtaget bekræftelsen på din bestilling. Hvis du bestiller varer som er midlertidigt udsolgt, vil du blive informeret via e-mail med oplysning om leveringstidspunkt.

Ønskes en vare ikke grundet forlænget leveringstid/restordre, har du naturligvis mulighed for at afbestille varen.

Alle bestillinger til og med 30 kg leveres fragtfrit i hele landet med GLS
Dog max 20 kilo til GLS Pakkeshop.

Du kan dog vælge at afhente varen i butikken og dermed spare fragten. Vi gør opmærksom på at bestillingen ikke er endegyldig, før du modtager en mail om at vi har modtaget den fra dig.

Forbrugerbeskyttelse

Som kunde har du altid de rettigheder, som fremgår af Forbrugerrådets regler. Hvis et køb henvises til Forbrugerrådets Klagenævn, retter vi os altid efter nævnets anbefaling.

Du kan læse mere om sikker e-handel på www.emaerket.dk

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til René Milo. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2 8800 Viborg, Naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr  

Hvis der er noget galt med produktet (reklamationsret)

Købelovens mangelregler finder anvendelse på varekøb hos os.
Når du handler på mlbcentrum.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen være rettidig.
Ved reklamation skal varen afleveres/sendes til Bang & Olufsen Rødovre Centrum. Herefter vil vi informere dig om det videre forløb.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information, hvis du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelsen, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

PriceRunner købsgaranti

Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster intet og tager kun et øjeblik. Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti

For at Købsgarantien skal gælde er det nødvendigt, at bestillingen er adresseret til dig som privatperson. Du har ret til erstatning, hvis noget går galt i forbindelse med dit køb såsom at varen er beskadiget, en vare mangler ved levering, varen er forkert eller fejlbehæftet eller leveringen udebliver.

PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende betingelser.

Hver måned hjælper PriceRunner over en million danskere med at finde den laveste pris på populære produkter. PriceRunner har eksisteret siden 2000 og har siden starten været gratis og uafhængig.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler på nettet hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du:

 1. Har modtaget din vare
 2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvist
 3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Klik her for at gå til fortrydelsesformular!

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varer uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 7 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder bl.a. for: større TV o. lign.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til kr. 600,-

Du kan altid vælge selv at aflevere varen direkte til os.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Udførte ikke finansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
 3. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.
 4. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købesummen retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købesummen

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købesummen.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale og har modtaget varen. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling enten via bankoverførsel eller med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, da dette fremmer ekspeditionen. Fremsendes varen ikke i original emballage med tilhørende betjeningsanvisninger, evt. fjernbetjening og andet medfølgende tilbehør, anses dette som en værdiforringelse af varen, som du hæfter for.

Sikkerhed ved brug af betalingskort

Til alle betalingstransaktioner med betalingskort bruger vi et sikkert betalingssystem, hostet og drevet af QuickPay. Løsningen omfatter bl.a. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypterings-certifikat. Du vil blive afkrævet kortnummer og udløbsdato samt kontrolciffer ved betaling med kreditkort. Der skal ikke afgives pinkode i forbindelse med køb på Internettet.

Forbehold

I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen.

Prisfejl

Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Vi?har?gjort?alt?for?at?vise?farver?på?skærmen?så?præcist?som?muligt, men?de?kan?variere?fra?originalen?på?grund?af?indstillingerne?på?din?skærm?eller?printer,?såsom?kontrast,?lysstyrke,?mætning,?type?skærm?osv.?

Persondatapolitik

Vi gemmer kun de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, telefonnummer, e-mail og hvilke varedata, som vedrører dig.
Alle oplysninger bliver behandlet fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Når der indsamles personoplysninger via vores webshop, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Oplysninger opbevares maksimum 5 år hvorefter de slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige er B1 Rødovre Centrum ApS

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret og oplysningerne opbevares ikke krypteret. Du kan når som helst blive slettet fra databasen ved at give os besked pr. telefon eller e-mail.

Som registreret hos Bang & Olufsen Rødovre Centrum har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til butik@mlbcentrum.dk.

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 11-06-2020

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System