BEOVISION ECLIPSE 2nd Gen TV

BEOVISION ECLIPSE 2nd Gen
BeoVision Eclipse 2nd Gen 55 - 65 tommer 4K OLED TV fra B&O Priser starter fra 77000 alt efter hvilket tilbehør som vælges.
PRIS DKK 77.000,00
A
Kontakt os for tilbud
Ring til en sælger 26135003 eller udfyld formularen
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering)
Varenr: beovisioneclipse_55-2nd-gen
Design

BeoVision Eclipse er det definitive TV med den nyeste 4K HDR OLED-skærmteknologi og verdens bedste TV-lyd.

Med de klareste og mest levende farver, man kan forestille sig, med absolut sort og uendelig kontrast, kan BeoVision Eclipse gengive biografbilleder, så de er fuldstændigt tro mod den oprindelige kilde.

Billede

OLED 4K-BILLEDER

BeoVision Eclipse er et ægte OLED-TV. Det magiske ved selvtændende OLED-pixels er deres evne til at tænde og slukke individuelt og derigennem gengive absolut sort og have nærmest uendelige kontrastniveauer

RENT OG KLART

HDR (High Dynamic Range) med Dolby Vision™ er en teknologi, der giver en markant forbedring af både kontrast og farve. De lyse dele af et billede bliver endnu lysere, og det giver billederne større dybde.

LYD

SoundCentret er udstyret med et integreret 3-kanals-højttalersystem på 450 watt, der overgår selv den mest potente soundbar på markedet. Dets evne til at levere centerkanalslyd, der er optimeret til tale, og kraftfuld stereolyd på én gang, gør BeoVision Eclipse til en exceptionel fleksibel løsning i enhver lydopsætning.

MEGET MERE END ET TV

BeoVision Eclipse er ikke kun et TV, men også et imponerende trådløst musiksystem med stor og fyldig lyd. For at gøre lytteoplevelsen endnu bedre har vi integreret alle dine foretrukne lydstreamingteknologier, inklusive Apple AirPlay, Bluetooth og Chromecast built-in, så du kan afspille musik direkte fra din mobile enhed.

MULTIROOM

BeoVision Eclipse er fuldstændigt integreret med vores voksende sortiment af Multiroom produkter. Send lyd fra dit TV til andre rum, eller brug TV'ets fænomenale højttalere til at udvide hele musikoplevelsen i dit hjem.

Lyd

VÆLG STØRRELSE

BeoVision Eclipse fås i 55" og 65". Begge versioner er kompatible med begge placeringsløsninger, både manuelle og motoriserede.

Vælg tommer

TILPAS FRONTEN TIL DIT HJEM

BeoVision Eclipse kommer, som standard, med Black frontstof, men det står dig frit for at vælge et frontstof i Forged Iron Grey, Infantry Green, Purple Heart eller Parisian Night Blue. Du har også mulighed for at vælge en front af aluminium til dit BeoVision Eclipse.

Vælg frontstof

MÅL I CM

Mål i CM
Beskrivelse

Nyheder i Eclipse 2nd Generation

BeoVision Eclipse 2nd Gen leveres med LG GX-serien, men det er nu muligt i fremtiden at skifte til nye skærme, så soundcenter ikke behøver skiftes.

BeoVision Eclipse 2nd Gen er  ligesom 1st Gen ikke kun et TV. Det er et imponerende trådløst musiksystem med stor og fyldig lyd med integreret lydstreamingteknologier, inklusive Apple AirPlay, Bluetooth og Chromecast built-in, så du kan afspille musik direkte fra din mobile enhed.

Specifikationer

DESIGNERTorsten Valeur, David Lewis Designers

PLACERINGSMULIGHEDERManuelt vægbeslag, der kan bevæges op til 60° ud fra væggen. Motoriseret vægbeslag med fjernbetjening - kan bevæges op til 60° ud fra væggen. Motoriseret gulvstand med fjernbetjening - kan bevæges op til 90° til hver side

VÆGT55" = 33,1 kg. 65" = 41,8 kg. Gulvstand 25,2 kg. Vægbeslag 8,0 kg.

BILLEDE OLED 4K HDR med Dolby VisionTM. Absolut sort, bred synsvinkel, bred farveskala. Dobbelt tuner med mulighed for tilslutning af ekstern USB-harddisk til optagelse.

LYDIntegreret fuldt aktiv trekanalsstereolyd (center- og stereo). 1 × 1" diskantenhed. 2 x 2,5" fuldtoneenheder. 3 x 4" mellemtone/basenheder. FORSTÆRKERE - 1 x 50 watt til midterste diskantenhed. 2 x 50 watt til fuldtoneenhed. 3 x 100 watt til mellemtone/basenhed. Integreret 7.1 surround sound-modul. Adaptive Bass Linearisation. Lydtilstande og højttalergrupper. TrueImage up- og downmixing. Med integreret Immaculate Wireless Sound for en fuld trådløs surround-løsning med op til otte højttalere. Multiroom teknologi er integreret.

HDMI-INDGANG4 x HDMI (2.0) - 2 x HDMI (2.1) på LG GX-TV

STREAMING AF LYDApple AirPlay. Bluetooth. DLNA. Chromecast built-in. QPlay 2.0 (kun Kina).

INDBYGGET TuneIn-radiomedataSpotify, TuneIn, Deezer.

OPERATIVSYSTEMwebOS 5.0

BETJENING2-vejs Bluetooth-betjening via BeoRemote One BT

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System