Beosound Balance

Beosound Balance
Lagerstatus: På lager
Fra DKK 15.000,00
Tekst

Beosound Balance Lydskulptur

Beosound Balance er en smuk, trådløs højttaler med stor og dynamisk lyd, der med sine bløde og attraktive materialer, farver og finishes er designet til at passe ind i enhver indretning. Placering op mod væggen er ideel til optimale lytteoplevelser, uanset om det er lyd, der fylder hele rummet, eller om lyden er mere fokuseret.

Trådløs højttaler med stor og dynamisk lyd i et indretningsvenligt design. Inspireret af boliginteriør og brugen af bløde, smukke og nøje udvalgte materialer, farver og finishes – som naturligt massivt egetræ,
strikkede tekstiler og præcisionsfremstillede aluminiumskomponenter. Det er den perfekte balance mellem elegant skønhed med karakter og uspoleret, ren og stor lyd. Med sin unikke akustiske kombination af syv højttalerenheder er Beosound Balance designet til at levere dyb, præcis bas og et bredt lydbillede, uanset om lyden skal fylde hele rummet eller være mere fokuseret.

Trådløs højttaler med stor og dynamisk lyd

Forskellige lydoplevelser i én. Fra lyd, der fylder hele rummet, til fokuseret lyd.
Med sin unikke akustiske kombination af syv højttalerenheder er Beosound Balance udviklet til at levere dyb bas og stor lyd, der fylder hele rummet. Beamformingteknologien gør det også muligt for Beosound Balance at levere retningsbestemt lyd til fokuserede lytteoplevelser fra alle positioner – alt sammen i én løsning.

Billede
Billede

Indbydende design med et menneskeligt touch.
Taktil brugerinteraktion med gennemlyst aluminium giver højttaleren et diskret look og et strejf af magi, når de integrerede nærhedssensorer i Beosound Balance registrerer, at du er i nærheden og indbyder til interaktion – betjeningselementerne vises kun, når det er nødvendigt. Når du fjerner dig fra Beosound Balance, dæmpes betjeningselementerne igen, så kun den elegant forarbejdede aluminiumsoverflade er synlig.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System