BEOSYSTEM 4 TV

BEOSYSTEM 4
BeoSystem 4 er motoren bag filmoplevelsen. Det løfter underholdningen op på et højere niveau ved at optimere lydopsætninger og home-automation-systemer.
PRIS DKK 28.995,00
Varen kan ikke købes online.
Kontakt os for at få mere information
Lagerstatus: IKKE på lager
Varenr: beosystem-4
BEOSYSTEM 4

ORGANISERET UNDERHOLDNING

KLAR TIL BEOLINK MULTIROOM

BeoSystem 4 er mere end bare et mediecenter – det er en integreret del af hele Bang & Olufsen BeoLink Multiroom oplevelsen. Sæt det sammen med en række af vores mest ikoniske produkter – som f.eks. BeoVision 11, BeoVision Avant, Beoplay A9, BeoSound Moment og BeoSound Essence – og få trådløs lyd i hele hjemmet. Hør klassisk musik på BeoVision Avant i ét rum, mens Beoplay A9 spiller pop i et andet, eller hør den samme musik i hele hjemmet. Kontrollér musikken i alle rum med BeoMusic App eller din yndlings Bang & Olufsen fjernbetjening.

afsnit 2

VISUEL IDENTITET

BeoSystem 4 er designet af Torsten Valeur fra David Lewis Designers og beregnet til placering i et 19"-rack. Du kan også vælge en løsning med vægbeslag og aluminiumsfront, hvis du ønsker en mere diskret og elegant placering på væggen. Selvom BeoSystem 4 er en central del af en opsætning med BeoVision Avant, er det også et meget vigtigt element i specialinstallationer med TV'er eller skærme af andre mærker samt i projektoropsætninger. Og her tilbyder BeoSystem 4 en lang række fordele.

TILSLUTNINGSMULIGHEDER

Tilslut op til seks forskellige kilder, f.eks. Blu-ray-afspillere, Apple TV, PlayStation og set-top-bokse, og få fuld kontrol over hele systemet. Brug en BeoRemote One, Beo4 eller BeoRemote App til din iPad eller Android-tablet. Desuden understøtter BeoSystem 4 Spotify og Deezer. I en større home-automation-opsætning med f.eks. belysning, gardiner og alarmsystem, kan du betjene det hele med Master Link Gateway og BeoLink App.

NYE AVANCEREDE MULIGHEDER MED LYD

Med den nye videoplatform i BeoSystem 4 introducerede Bang & Olufsen en større ændring i arkitekturen og en processor, der er 4-5 gange kraftigere end tidligere modeller. Derfor kan den avancerede digitale surround sound-løsning i BeoSystem 4 nu også udnyttes i opsætninger med projektorer eller andre skærmløsninger. Desuden er der mulighed for frit at vælge mellem de mange aktive BeoLab højttalere og tilslutte helt op til 12 højttalere i én løsning.

Systemets TrueImage™ teknologi sørger automatisk for at up- og downmixe indholdet ud fra antallet af højttalere i opsætningen. BeoSystem 4 er også udstyret med en intelligent basstyringsfunktion og særlige lydindstillinger, der er skræddersyet til specifikke anvendelser som f.eks. spil, film og nyheder. Disse indstillinger foretages naturligvis diskret og automatisk, hvis du ønsker det.

Beskrivelse
Specifikationer

DESIGNDavid Lewis Designers

MÅL43,9 × 9,1 × 29 cm/6,5 kg (med fødder)

DIGITALT SURROUND SOUND-MODULIndbygget som standard

DIGITAL LYDAFKODNINGPCM i flere kanaler Dolby Digital, Dolby Digital Plus 7.1 DTS Digital Surround HE-AAC v1 og v2, LC-AAC, mp3 WMA, WMA lossless, FLAC Up- og downmixing; Bang & Olufsen TrueImage

BILLEDOPTIMERINGBilledtilstande

DIGITALE VIDEOTILSLUTNINGER5 × HDMI (fri konfigurering)

HØJTTALERUDGANGE6 × RJ45 Power Link (op til 12 BeoLab højttalere)

STYRING AF HJEMMEBIOGRAF4 × åben samleindgang til enkel styring af eksterne funktioner

PERIPHERAL UNIT CONTROLLERIntegreret Peripheral Unit/Set-Top Box Controller; Styrer op til 6 enheder

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System